Disclaimer/Colofon

Copyright  © 2009-2020 AndersHans.nl. Alle rechten voorbehouden

Auteursrecht/Copyright
Het ontwerp, afbeeldingen, de selectie, de tekst en plaatsing daarvan, is auteursrechtelijk beschermd.
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze bezoekers, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van één enkele hardcopy.

Aansprakelijkheid
Deze site vertegenwoordigd de persoonlijke mening van haar schrijvers. Indien u van mening bent dat u persoonlijk en/of bedrijfsmatig nadeel en/of hinder ondervindt van één of meerdere artikel(en) dan kunt u dit kenbaar maken via een reactie bij het artikel in kwestie.

Wij hebben de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site.
Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot, of de informatie op enige site, die is verbonden/gelinkt van of naar deze website.

Add comment