Nog iets anders Hans

Er zijn al heel veel berichtjes door Hans geplaatst, dus bij deze een berichtje over Hans.

Als je je afvraagt waar ik opeens vandaan kom, ik ben de vriendin van die huisgenoot waarvoor de wekker om zeven uur afgaat, die wat geen ochtendhumeur heeft, maar wel heel stil is ‘s morgens en die wat Hans weer aan de GTST heeft geholpen. Daar heb ik ook een bijdrage aan, want ik heb mijn vriend eraan verslaafd gemaakt, zodat ik als hij hier is toch nog altijd GTST kan kijken.

Wat je over Hans moet weten is dat hij van appeltaart en van badeendjes houdt, vooral van die roze.

Hij houdt van kleine gebaren, die gewoon heel onverwacht komen. Een klein gebaar als teken dat je aan hem denkt, als teken dat je hem dankbaar bent. Hij is namelijk best een uitslover om mensen hem dankbaar te maken, maar wel een lieve uitslover hoor.

Zo kan hij heel lekkere ontbijtjes maken, met chocoladeletters en al. Lekker croissantjes stonden op de voor het eerst ‘s ochtends gedekte tafel. Terwijl hij me dat weekend al genoeg had gegeven om hem dankbaar te zijn, een verblijf in zijn huis, zodat ik leuk bij mijn vriendje kon zijn.

Zo ben ik hem al voor veel dingen dankbaar, dus zijn uitsloven is niet voor niets geweest

Dominic

Dominic is geboren op 6 maart 1991 in Partij, Zuid-Limburg. Zijn Limburgse is vaak terug te vinden in zijn scherpe, grappige verhalen.

Dominic studeert momenteel Marketing en Communicatie in Amsterdam en is woonachtig in Hilversum. Daarnaast is hij een van 's wereld meest gepassioneerde Ferrari fans.