Heeft een blog zin als je niets schrijft?

Ik heb al jaren dit blog, echter ik schrijf er niks op! Dat is dom! Want het is zo’n mooi medium om mensen interessante dingen te melden. Mijn laatste blog artikel was bijna twee jaar geleden zag ik net tot mijn schrik.

Mijn WordPress versie was hopeloos verouderd. En als webhosting expert is dat eigenlijk een doodzonde! Juist ik zou beter moeten weten hoe belangrijk het is om WordPress up-to-date te houden. Ik maak als geen ander in de praktijk mee dat een WordPress website wordt lamgelegd door kwaadwillenden. Gelukkig heb ik zelf de nodige beveiliging ingebakken en pas ik goed op welke plugins ik gebruik. Want daar zitten helaas vaak de fouten in.

Wat is er dan gebeurd in de afgelopen twee jaar? Nou genoeg, ik kan bijvoorbeeld vertellen dat mijn neef een Chalet heeft gekocht in Petten aan Zee. Als je op vakantie in Nederland leuk vind dan is dat een idee! Anders is dit ‘non-nieuws’ voor jou.

We hebben een groot aantal landgenoten verloren dit jaar. En natuurlijk niet alleen maar door de MH17 vliegramp, maar ook door diverse liquidaties in de onderwereld. Ja, ik weet het… dat is een vergelijk die als een tang op een varken slaat.

We waren zowat onze regering kwijt de afgelopen week. En in de twee jaar dat ik niks heb geschreven hebben we een nieuwe koning gekregen. De tijd vliegt voorbij!

Ik denk dat een blog geen zin heeft als je niks op schrijft. Dus daarom ga ik toch weer eens proberen om meer te schrijven.

Hans

Hans is werkzaam in de IT. Was vroeger eigenaar van een webhosting bedrijf. Om bij te blijven met de hosting technieken begonnen met dit blog. Schrijft zeer regelmatig onregelmatig.