Nieuw design, huishoudelijk werk en Nachtrust

Nou beste lezers, of zoals meneer de Uil zou zeggen: “Lieve Kijkbuiskindertjes”, het is mij allemaal wat. Druk, drukker en drukst. Dat lijkt wel de agenda hier te zijn. Om over mijn medeschrijvers maar niet te spreken, want die lijken wel helemaal van de aardbodem verdwenen. Dat zijn ze niet hoor, maar ze hebben schijnbaar geen inspiratie of geen zin. Wie zal het zeggen.

Maar ik ben er nog hoor… en heb van de week gelijk maar weer eens wat nieuws ontdekt en uitgevoerd, namelijk een nieuw design. Het is nog steeds een tijdelijk design, want er komt eerdaags een op-maat-gemaakt design door Taurus Media. Maar ook die is druk, drukker en drukst.

Ik zelf heb thuis niet stil gezeten, want na 1.5 jaar (dat zal het wel ongeveer zijn) heb ik eindelijk 2 planken in de keuken gemaakt, waardoor de magnetron niet meer op de wasmachine staat. De afdeling dranken is uit de huiskamer verdwenen en staat nu onder de magnetron en heeft zijn eigen – exclusieve – plek/plank gekregen. Opeens is daarmee een nieuw ‘probleem’ gerezen, want er is nu een hoek op de dressoir vrij van 50 x 70 cm en daar moet nog een bestemming voor gevonden worden.

Het bevestigen van de planken bracht natuurlijk het nodige boor werk met zich mee en daarmee gepaard een hoop zaagsel en stof. Maar ook dat hebben we weer gefixed met stofzuiger, Ajax reiniger en natuurlijk een sopje. Ik lijk zo langzamerhand mevrouw Mier (tuut tuuuttuuututut) wel. haha.

Zakelijk gezien gaan we snel weer – intern – verhuizen en we krijgen nieuwe buro’s. En vanaf 1 juni een nieuwe collega. Dus dat brengt weer fris bloed in de toko.

Oh even tussendoor voor de Twitteraars. Opeens heeft Twitter – ongevraagd – bedacht om maar een mailtje te sturen als jij ge-‘mentioned’ wordt of als jij een reply krijgt. Na 2-3 dagen was ik er al snel klaar mee met die onzin mailtjes. Ik check namelijk zelf mijn twitter wel :D.

De oplossing: Ga in je twitter account naar “settings” > “Notify” en zet daar de nodige vinkjes uit. Valt je op dat ze zelf ook maar hebben aangeven dat je incidenteel updates mag ontvangen van Twitter. Hoppa, vinkje uit… bepaal ik zelf wel en anders Twitteren anderen het wel.

Wel moet ik jullie nog even wijzen op de website www.4taktkarting.nl die onlangs is opengegaan en natuurlijk een onderdeel is van kartbanen.nl. Op 4taktkarting.nl wordt uitgelegd hoe een 4 takt (kart) motor werkt, maar ook nieuws, achtergronden en wetenswaardigheden zijn hier te vinden. Uiteraard is het geen vervanging van kartbanen.nl, maar wel degelijk een goede aanvulling.

Dan rest mij nog het gedeelte nachtrust: Die was de afgelopen 2 dagen redelijk, afgezien dat ik een tijdelijk vriendje erbij heb, namelijk één of andere k*t mug. Al twee dagen lang hoor ik hem (of haar) zoemen en hij (of zij) heeft ook mijn wijsvinger gevonden en geprikt. Ken je dat? Muggen beet op je vinger? lekker handig, voel je ook altijd zo lekker.

Voor vannacht heb ik een missie en dat is om een goed gesprek met meneer (of mevrouw) mug te hebben en hem (of haar) de keuze te geven: “Vrijwillig het raam uitvliegen of neergeslagen te worden met een Jeremy Clarkson boek!”. Overigens is de keus van het Jeremy Clarkson boek wel een dilemma, want het is niet mijn boek, maar van Dominic. Maar voor het goede doel (dood de mug) zal er vast clementie zijn voor mij.

Voor nu wens ik een ieder een fijne nacht (of als je dit verhaal ‘s ochtends op je werk leest, zoals Odette een fijne werkdag) en tot snel weer!

Hans

Hans is werkzaam in de IT als Product Manager. Was vroeger directeur van een webhosting bedrijf. En om bij te blijven met de technieken achter WordPress begonnen met dit blog. Schrijft zeer regelmatig onregelmatig.